*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Investeringskonference 2024
Artikel Investeringsmarkeder | 2 min

Den nye verdens(u)orden

Mere end 3000 investeringskunder har de seneste uger deltaget i Nykredit Investeringskonferencer 2024. Her blev de klædt godt på til at navigere som investorer i fremtiden under overskriften: Den nye verdens(u)orden – og det kan du også blive.

Nykredit

Nykredit Investeringskonferencer 2024 var i september og oktober omkring både Aalborg, Aarhus, København, Ringsted, Kolding og Odense. Alle steder med journalist Tine Gøtzsche som vært, og med besøg af nogle af Nykredit dygtige specialister og strateger og af Ph.d. og lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier Camilla Tenna Nørup Sørensen. Alle havde de lagt sig i selen for at klæde investorerne bedst muligt på til fremtiden – både på den korte, den lange, og den helt lange bane.

Du kan se en optagelse af livestreamingen fra da konferencen besøgte København, og blandt andet se frem til følgende:

  • En opdatering på verdensøkonomien og markedsudviklingen
  • Analytikernes bud på, hvad den nærmeste fremtid vil bringe
  • Indsigt i den nye verdens(u)orden
  • Masser af gode spørgsmål om investering fra publikum – og svar

Du vil blandt andet høre ord som recessionsangst, renteudvikling, markedsudsving, Amara’s Law, AI, valueaktier og om kampen om nye industrier.

Du vil også høre om Draghi-rapporten, Europas økonomi, dystre fremtidsudsigter, magtskifte, geopolitiske forskydninger og nye alliancer.

For ikke at tale om det amerikanske præsidentvalg, Kina, 100 års ydmygelse, Taiwan, handelsruter, Indien, BRIKS-landene og forsvarspolitik.

Kort sagt: Alt det, du skal vide, for bedst muligt at kunne navigere som investor i en ny verdens(u)orden.

God fornøjelse.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

Relaterede Artikler