*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Økonomisk analyse
Podcast Investeringsmarkeder | 28 min

Chefstrateg efter rentemøder: Verdensøkonomien i meget favorabel position

Efter de to ledende centralbanker, Federal Reserve i USA og ECB i Europa, har holdt rentemøder, gør chefstrateg Frederik Engholm status over udsigterne for økonomien og markederne. Hør også, hvorfor det nært forestående franske valg er interessant for dig som investor.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

 

Model.Name photo

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Artikel Investeringsmarkeder
2. juli, 2024

Frankrig: Finansmarkederne svagt lettede ved udsigt til splittet parlament

Selvom Le Pens Rassemblement National fik flest stemmer ved første valgrunde af det franske parlamentsvalg, er det mest sandsynlige udfald, at ingen får et absolut flertal efter 2. valgrunde, der løber af stablen på søndag. Der kan spores en vis lettelse på de finansielle markeder ved det scenarie.
Podcast Investeringsmarkeder
23. april, 2024

Engholm i Washington med eksklusiv adgang til eksperter

Frederik Engholm er med på en linje fra Washington, hvor han er ovre for at deltage i IMF (Den Internationale Valutafond) og Verdensbankens store forårsmøde. Her har Nykredits chefstrateg blandt andet særlig adgang til forskellige topfolk, der kan give inspiration til hans arbejde, herunder nye investeringsmuligheder.
Artikel Investeringsmarkeder
13. juni, 2024

USA: Federal Reserve skruer ned for lempelsesintentioner

Den amerikanske centralbank holder renten i ro, men skruer op for inflationsskønnet, og dermed ned for lempelsesintentionerne.